Espinaler-kastikkeen makuiset perunalastut ovat täydellinen yhdistelmä Espinalerin erinomaista klassista perunaa ja legendaarisen Espinaler-kastikkeen makua (erinomainen alkupaloihin). Espinaler-kastikkeen makuiset perunalastut on valmistettu hyvin kasvatetuista ja valituista perunoista, jotka kasvavat 1000 metrin korkeudessa Sorian alueella (Espanja); 100 % oliiviöljyä ja vähäinen suolapitoisuus.
Paino: 0,125 gr
Axeb-nestechelaatit ovat monimutkaisia mikroaineosaseoksia, jotka sisältävät orgaanisia aineita taataksemme korkean metallivakauden (Zn, Fe ja Mn, muiden joukossa).
Axeb-kiinteät chelaatit ovat tuoteperhe, joka soveltuu rautaklorosin ehkäisyyn ja korjaamiseen viljelykasveissa, granuleina tai pellettinä.
Perunatikut valmistetaan huolellisesti valitusta raaka-aineesta ja tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Ne pakataan 80 g:n pusseihin. Espinalerin perunatikut ovat täydellinen kumppani lihoille, kaloille ja munakokkelille!
Paino: 0,080 g
Perunat kerätään ja valitaan huolellisesti Sorian kentillä (Espanja). Sen jälkeen ne käyvät läpi perinteisen kuorinta- ja leikkausprosessin. Lopuksi ne paistetaan oliiviöljyssä ja vähäisellä suolalla.